Gość adasko240 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Jak w temacie Dokładnie to chodzi mnie o to czy za nasza zachodnią granicą (Niemcy, Hiszpania, Francja) można be przeszkód tankować lpg czy potrzebna jest przejsciówka na jakiś inny typ? słyszałem że potrzebna ale nie wiem do końca jak to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nyska Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Podobno trzeba. Widziałem takie przejściówki na Allegro. Ja na rope jeżdże to nie dardzo sie orientuje ale coś takiego rzyciło mi sie w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość puzzii Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Wiem, że w Niemczech (Aisenach) na stacji są dwa węże jeden przystosowany do tankowania instalacji włoskich, drugi do holenderskich. Inny patent widziałem w Belgii gdzie są "zakręcane" pistolety dystrybutorów bierze sie końcówkę z kasy dopiero po jej założeniu można tankować. W czasie tankowania trzeba cały czas trzymać przycisk na dystrybutorze gdy się go zwalnia koniec tankowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Instalacja montowana u nas ma inne zakończenie aniżeli montowane w krajach UE (choć i my już niby UE). Musisz zaopatrzyć się w przelotkę - zakręcasz ją w istniejący wlew i po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiX Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Witam Jak chcesz to masz tu link do tej śmiesznej przejściówki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74655383 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 W Holandii jest inna końcówka, częściowo w Niemczech (Północ). Włosi mają takie jak my, Francja - nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.