DNZL Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Witam. U mnie w w trybie automatycznym działa tylko lewy led. Jak włączę manualnie świecą oba w auto tylko lewy mocniej. Jakieś pomysły co sprawdzić aby oba świeciły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Jedź z tym do serwisu,może być że reflektor padł były takie przypadki.Ale też wygląda to tak jakby od taśmy,od sterownika...trudno wnioskować w tak młodych autach.Sam wymieniałem reflektory na led i powiem Ci,że łącząc je nie stwierdziłem by miały osobne przewody do sterowania światłami.Ale ja jestem mechanik a nie elektronik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DNZL Opublikowano 5 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Wiesz może gdzie znajduję się przekaźnik, sterownik do lamp? Silnik 1.5dci 2015r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Nie wiem czy przypadkiem przekaźnik do lamp nie jest umiejscowiony w IPDMie (kwadratowa puszka za akumulatorem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazalt Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Mam to samo, prawy led dzienny nie świeci w pozostałych innych konfiguracjach świeci. Serwis stwierdził, prawa lampa do wymiany, koszt w serwisie całość około 4 000 tys. Zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekW8107 Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Witam dzisiaj byłem w ASO bo też mi nie działa lewy led (tylko w trybie AUTO) i odrazu powiedzieli lampa do wymiany koszt 3900zł.Macie może jakieś inne propozycje czy rzeczywiście lampę trzeba kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mao Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Są już serwisy, które zajmują się naprawą oświetlenia led w samochodach - zazwyczaj taka naprawa jest dużo tańsza iż zakup lampy z 4kzł. Może warto zapytać. Zakładam, że samochód po gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazalt Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Mi naprawili prawy led w Sosnowcu Auto Gamma . Kupiłem lampę na allegro za 250 pln. przełożyli płytkę z przepaloną diodą led zapłaciłem 650pln. Spalona jedna z tych diód (kwadraciki obok siebie) prosta sprawa tylko problem z rozklejeniem i sklejeniem klosza. Są trzy diody jedna to światło pozycyjne druga migacz trzecia dzienne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 No popatrz pan...rzut beretem ode mnie i nie wiedziałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasiQ Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Widzę że coraz więcej osób dotyka ten problem :/ tak jak pisałem w innym wątku o tym, ważne znaleźć dobrego fachowca lub jeśli ma się wiedzę samemu podziałać z tym modułem ale na pewno nie wydawać 3-4k na nową lampę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi