Kogut84 Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Witajcie Panowie. Jestem nowym posiadaczem Qashqai 1.6 dci 2012 Tekna. Mam na drzwiach napis exclusive edition. Wiecie coś więcej na ten temat? To jakaś specjalna edycja tego auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Chyba to inwencja poprzedniego właściciela . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Ja na focusie miałem na klapie znaczek transformersa ale za cholerę nie chciał się przemienić.Także kolego to tylko naklejka https://allegro.pl/oferta/naklejka-emblemat-exclusive-edition-niklowana-10776313146 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kogut84 Opublikowano 6 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Tak już doszedłem do tego jak i kto to zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.