lutek1337 Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Witam. Zauważyłem ze lewe lusterko przy składaniu i rozkładaniu przerywa lekko, jak by się haczyło, zacina się się co chwila i jedzie dalej co chwila. Czy sądzicie ze to silniczek czy wystarczy próba pryśnięcia WD-40 dla poprawy smarowania?Jak silnik to wymiana, czy nowe lusterko?Dzięki i dobrych wakacji Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 10 godzin temu, lutek1337 napisał: Witam. Zauważyłem ze lewe lusterko przy składaniu i rozkładaniu przerywa lekko, jak by się haczyło, zacina się się co chwila i jedzie dalej co chwila. Czy sądzicie ze to silniczek czy wystarczy próba pryśnięcia WD-40 dla poprawy smarowania? Jak silnik to wymiana, czy nowe lusterko? Dzięki i dobrych wakacji Sent from my iPhone using Tapatalk Siedziałem z tym lusterkiem w ręku kiedyś 2h i do silniczka sie nie dostałem. Wg mnie jest to nie rozbieralne. Moze ktos zna sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.