nepomucen Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Hej, Moje oko drażnią te panele plastikowe w drzwiach, które udają carbon. U kolegi Azjaty kupiłem coś takiego: https://pl.aliexpress.com/item/32775359282.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.15925c0frx1spY Właśnie do mnie dotarło. Wygląda zacnie, jest wykonane z metalu, może zrobić efekt. Jest montowane na taśmę dwustronną. Boję się jednak wziąć za ich montaż, bo najpierw trzeba wg mnie zdemontować stare. Czy ktoś coś takiego przerabiał? Nie jestem królem cierpliwości i obawiam się, że jak się za to wezmę po swojemu to wygeneruję straty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nepomucen Opublikowano 9 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Nieaktualne, przyjrzałem się - to jednak przyklejane na dotychczasowe wykończenie, więc nie trzeba nic demontować. Dobrze spasowane, wygląda w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 zrób foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nepomucen Opublikowano 10 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 nie różni się to bardzo od zdjęć z Ali. przestało mnie irytować, jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 17 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Z ciemnym wnetrzem pseudo karbon nie wyglada tak tragicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.