schwarz84 Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Hej, Od jakiegoś czasu mam problem z przednimi czujnikami parkowania - tymi dwoma pod tablica rejestracyjną. Gdy na przykład wyjeżdżam z parkingu i wrzuce jedynke to ów czujniki święcą na czerwono na wyświetlaczu i słychać ciągły dźwięk tak jakby była jakaś przeszkoda przede mną. Zauważyłem, że zeszła trochę z nich czarna farba. Mieliście może podobny problem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 A nie masz czasem pardonu podziemnego pod górkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schwarz84 Opublikowano 11 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 11 godzin temu, Brzyk napisał: A nie masz czasem pardonu podziemnego pod górkę? Nie, nie - jest płasko. Zresztą tak samo jest jak na przykład zatrzymam się przed przejściem dla pieszych czy pod światłami i wrzucę jedynkę. Wydaje mi się, że to wina tej farby, która schodzi z czujników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Mi czasem piszczą na bramkach jak dojeżdżam do budki.Czasem w korku, na światłach Nie wiem czy radar ma wykrywać np tablice?Bo w korku jest czasem ciasno jak w garażu a czujniki nie piszczą z każdej strony. A mam ustawioną dużą czułość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drds Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Mnie potrafi piszcześ prawy przód jak jest mokry..... ale skasuję z kierownicy i cisza. Do nastepnego razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 U mnie jest podobnie jak inni powyżej wspomnieli. Myślę, że TTTM (ten typ tak ma). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 przy okazji pytanie - gdzie jest umiejscowiony moduł parkowania PDC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Sprawdź w okolicy kolumny kierownicy i włącznika zapłonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schwarz84 Opublikowano 16 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 W dniu 15.07.2021 o 18:06, Piter napisał: U mnie jest podobnie jak inni powyżej wspomnieli. Myślę, że TTTM (ten typ tak ma). Czy ktoś próbował może zdrapać odchodzącą farbę ze szwankującego czujnika? Może by pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 zawsze możesz od połówki zabrać lakier do paznokci i zamalować ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi