mlenda49 Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Witam. Przeczytałem cały watek i generalnie dalej nic nie wiem. Proszę jeśli to możliwe o odpowiedź na proste pytanie. Czym diagnozować Nissana qq 2014 z silnikiem Diesla 1.5 Mam na myśli diagnozę, czytanie błędów ale również sterowani i sprawdzanie elementów wykonawczych np. wypalanie DPF. Chciałbym by było to cos takiego jak słynna Vida w Volvo (interface + software) tam można naprawdę wiele bo kalibracje, regulacje, ustawianie parametrów itp. Czym to robić w Nissanie. Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Jedynym dobrym urzadzeniem jest NIssanowy Consult III+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlenda49 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Consult no ok jesli chodzi o sam program. Ale jaki interface do tego ? Taki np. Delphi DS150E -bedzie działał ? Delphi Interfejs diagnostyczny delphi DS150E PL kabel BT! - Morele.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.