wieri24 Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Panowie czekam na sprzęgło wieloplytkowe te od zalaczania napedu na 4x4, pytanie zdemontowalismy tylko wał napedowy , uszkodzone jest sprzeglo ktore zapieklo sie raczej i jest duzu problem przy manewrach parkingowych auto podskakuje i terkocze nawet, usterka ustąpiła bo nie ma napędu z wału, odłączyłem od tego sprzegła wtyczke, po testach auto odżyło, jak z miejsca poprzednio na D i bez gazu na skreconych raczej nie ruszał teraz jest Ok, a pytanie czy mozna jezdzic czy te sprzegło sie nie rozsypie? cos sie zapiecze? na mój rozum powinno być ok , muszę podrózować ok 10km i powrót co radzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 17 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Ja bym poczekal i go nie ruszal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.