marzena1704 Opublikowano 17 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Witam mam pytanie w moim murano z 2011r od tygodnia trzesie całym autem podczas przyspieszania Jaka może być przyczyna Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz_TRYB Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Ja miałem taki problem z Z50 podczas przyśpieszania samochód zaczynał drżeć. Okazało się że hamulce z tyłu trzymały i auto wariowało. Sprawdź czy któreś koło nie blokuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Często taka przyczyną bywa też zurzyte przegub wewnętrzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzena1704 Opublikowano 19 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Koła wszystkie są ok wał miał uszkodzona Podporę już wymienione wał naprawiony Półosie nie mają żadnych luzów I po naprawie wału nadal delikatnie drży miedź 68 a 90km Czy może być jakaś poduszka silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Jak w tym przedziale prędkości to obstawiam przegub wewnętrzny od strony skrzyni. Można miałe taki przypadek dokładnie w tym przedziale predkości. Zamień jeszcze koła przód tył może, któraś opona lub felga. taki przegub można łatwo sprawdzić w aucie przednio napędowym w 4x4 nie wiem czy ten sposób działa. Podnosisz najpierw prawe przednie koło do góry; pod reszte podkładasz cegły; oczywiście robisz to na kobyłce. Wsiadasz do auta wrzucasz draive puszczasz hamulec dodając lekko gazu i delikatnie hamując jak dostaje drżenia lub bicia samochód to ten przegub jest uszkodzony; analogicznie z drugą stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzena1704 Opublikowano 21 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Opony były zmieniane cały komplet zimówek i też były drgania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 to bym sprawdził te przeguby i ewentualnie półosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzena1704 Opublikowano 21 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 A czy mogą to być poduszki pod silnikiem bądź pod skrzynia czy raczej nie i brać się za przeguby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzena1704 Opublikowano 26 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Mam pytanie gdzie szybko mogę kupić przegub wewnętrzny prawy przód do mojego Nissana oraz taka poduszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 (edytowane) To jednak przegub i poduszka. Widziałem na allegro są. Ale można dowiedzieć się w serwisie. A poduszka gdzie występuje ona silnik czy skrzynie trzyma? tu jest też przegub tylko lewy zależy który ci poszedł http://autokomfortbis.pl/33527-przegub-wewnetrzny-nissan-murano-07-14-lewy https://allegro.pl/oferta/przegub-napedowy-wewn-przod-l-nissan-murano-ii-2-5-10630736141?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_content=wybrane&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_mtrzcj_czesci_pla_czesci-samochodowe&ev_adgr=Części+samochodowe+-+Układ+napędowy&gclid=Cj0KCQjw3f6HBhDHARIsAD_i3D9BFU_5mq0W9z39yQ6X4Npycd2ACxLHyOHmc5m9GSIxlmrU8qR-4VUaAlrxEALw_wcB A jak nie to z USA Edytowane 28 Lipca 2021 przez bubuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzena1704 Opublikowano 28 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Potrzebuję prawy przegub Poduszka pod skrzynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Ja niektóre części zamawiam tu https://www.rockauto.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi