Mariusz166 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 20 godzin temu, JasiQ napisał: ps. Nie musisz serwisować w ASO by nie tracić gwarancji ! już pisałem:) kilka lat temu chyba przepisy weszły w życie wystarczy się zainteresowac A swoja drogą ile Ci policzyli za przedłużoną gwrancję? ja się spoźniłem chyba 2 miesiące niestety Wiem o tym ale do serwisu jeżdżę z pełną świadomością (mam na ten temat ugruntowaną opinię). Nie pamiętam dokładnie ale płaciłem około 1k za każdy rok przedłużonej gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serg_on Opublikowano 14 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 wymieniłem akumulator na nowy, problemu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
estradonai Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 W dniu 20.07.2021 o 14:32, maniek 1 napisał: Mam taki problem od nowości wgrany nowy soft, wymieniony moduł hamulca, jakieś czujniki podobno wszystko sprawdzone, wyczyszczone i klops. Na jakiś czas był spokój i znowu ni z gruszki ni z pietruszki miganie wracało. W serwisie rozkładali ręce bo na kompie wychodził błąd w obwodzie hamulca a wszystko działało. Na początku się przejmowałem ale w końcu dałem sobie spokój. Autko mam już 6 lat i nadal czasem pojawia się miganie i uspokaja nie mam kolorowego pojęcia dlaczego. Mam to samo od nowości i dopiero po przeczytaniu tego tematu uświadomiłem sobie, że coś może być nie tak. Ciekawe czy wyskoczy błąd. Zgłoszę to, bo akurat mam przegląd 20go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afrance Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Trzeba wymienić moduł. Wymiana akumulatora nic nie da.Wysłane z mojego SM-A526B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Mi też wymienili moduł gdzieś przy kole? Ale od 3 mcy nie mam błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serg_on Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 może przypadek, ale 2 m-ce i nic. Wcześniej codziennie, co jakiś czas - co któreś odpalenie - pulsacyjny sygnał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Sztuczne zmęczenie materiału skoro w naszych samochodach mniej więcej w podobnym wieku padają te same elementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
estradonai Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Które to ma migać? na desce rozdzielczej czy na przycisku ręcznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serg_on Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 u mnie i tu i tam, ale mam model z 2016 roku, więc przy 1.3 jak widzę, mogą być zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Opisywałem ten problem już z rok temu....Tak, deska i hamulec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasiQ Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 U mnie niby wymieniali moduł ( przy sprzęgle chyba) później problem znów się pojawił i obecnie od kilku miesięcy jest ok. Od momentu zaistnienia problemu pojawiał się on raz na jakiś czas i jak zauważyłem to wtedy zawsze parkowałem na jakimś wzniesieniu wyjątkowo, ale może to przypadek . No i wystarczyło wyłączyć auto na 10 min i po ponownym uruchomieniu wszystko było ok. Jak migała kontrolka to jednocześnie auto hold nie działał i nie można było go uruchomić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi