hubi987752 Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Witam wszystkich,mam ciekawy pomysł tylko nie mam odpowiedniej wiedzy jak to zrobić i co mi jest tak naprawdę potrzebne. Do samochodu Nissan Almera N16 chciałbym zamontować wysuwany ekran na przycisk w miejscu oczywiście schowka. Oto przykładowy link jak chciałbym, żeby to wyglądałohttps://www.youtube.com/watch?v=iCGKM-yPUtI&ab_channel=bartek87ATTtylko że zamiast kamery cofania to byłby system android. Szukałem jakiś części i coś znalazłem np. na ebay tylko nie mam pojęcia czy będzie pasować. Prosiłbym o pomoc jak to zrobić i co potrzebuje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darodff Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Hej Tez mi to chodzi po glowie ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi987752 Opublikowano 22 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 I jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darodff Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Hej jak cos wymysle i zrobię dam znać Na pewno potrzebny będzie ten zamykany schowek Bo te coś do kompa pokładowego lub kamerki fabryczne to drogie i ciężko dostepne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi987752 Opublikowano 22 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Chodź na priv to pogadamy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.