93Mily Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Witam, Czy ktoś próbował zmieścić 185/65/15 w micrze k12? Mam takie opony w "spadku" które mają z 500km przebiegu i szkoda się ich pozbywać. Facet na wulkanizacji tylko przyłożył do kół i twierdzi, ze nie, nie chciał nawet próbować - pewnie ze względu na kolejkę za mną. Pozdrawiam, Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikusina Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Mam 175/65R15 i już te wyglądają na za duże (może to kwestia ET "nieoryginalnej" felgi - nie wiem jakie jest). Ale jeszcze nie obcierają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako78 Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Będą obcierać przy skręcaniu, a jak obciążysz to jeszcze bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.