rafalkobus Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Witam kupiłem nissana Qashqai sprowadzonego z Belgii 2009 r i czy jest możliwość wgrania polskiej nawigacji a może ktoś ma namiary na fachowca z łódzkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Poczytaj kolego stosowne tematy na forum. Temat był wielokrotnie poruszany włącznie z procedurą i namiarami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 W dniu 21.07.2021 o 12:18, rafalkobus napisał: Witam kupiłem nissana Qashqai sprowadzonego z Belgii 2009 r i czy jest możliwość wgrania polskiej nawigacji a może ktoś ma namiary na fachowca z łódzkiego Jestem z Tomaszowa kupiłem na allegro i wgrałem sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.