chesteros Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Miałem ostatnio sytuację, że jadąc na autostradzie wyskoczyła czerwona kontrolka silnika. Nie odczułem zmiany pracy. Po zatrzymaniu, wyłączeniu zapłonu i włączeniu zgasła. Sytuacja pojawiła się jeszcze raz na tej trasie. Na zdjęciach błędy jakie pokazało. Teraz się nie pojawia, ale nie bujałem się po autostradzie. Silnik 1.6 Dci. Ktoś coś wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 18 minut temu, chesteros napisał: Miałem ostatnio sytuację, że jadąc na autostradzie wyskoczyła czerwona kontrolka silnika. Nie odczułem zmiany pracy. Po zatrzymaniu, wyłączeniu zapłonu i włączeniu zgasła. Sytuacja pojawiła się jeszcze raz na tej trasie. Na zdjęciach błędy jakie pokazało. Teraz się nie pojawia, ale nie bujałem się po autostradzie. Silnik 1.6 Dci. Ktoś coś wie? Wykasuj, pojedzij i zobacz błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chesteros Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Generalnie te błędy zapamiętało i nic już więcej na desce się nie pojawiło. Nie wiem tylko jaka może być przyczyna pojawienia się tych błędów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 6 minut temu, chesteros napisał: Generalnie te błędy zapamiętało i nic już więcej na desce się nie pojawiło. Nie wiem tylko jaka może być przyczyna pojawienia się tych błędów? Jak sie nie pojawia to zapomnij o tym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chesteros Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 23 godziny temu, scanik napisał: Jak sie nie pojawia to zapomnij o tym ? Generalnie mógłbym zapomnieć, ale wolałbym sobie nie przypomnieć jak będę kiedyś jechał np. za granicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 7 godzin temu, chesteros napisał: Generalnie mógłbym zapomnieć, ale wolałbym sobie nie przypomnieć jak będę kiedyś jechał np. za granicą. Tego nigdy nie przewidzisz, tylko ten p0002 jest ewentualnie do martwienia sie. Poczytaj co jest jego przyczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucka38 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Przy wymianie filtra paliwa tak miałem . Komp zapamiętał spadek ciśnienia w układzie , i pokazało czerwoną kontrolkę . Po skasowaniu błędu , zero problemów i tak już ok. siedmiu lat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.