Smola123312 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Witam, może ktoś z was się spotkał z takim problemem.. Problem dotyczy odpalenia furmanki, mianowicie po przekręceniu kluczyka zaczyna kręcić i cisza, tzn nie robi nawet pół obrotu, może 1/4.. wczoraj też ten problem wystąpił ale za którymś razem w końcu zakręciła normalnie.. Pacjent Primera P12 2.2Di 126km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 przyczyn może być kilka 1 akumulator 2 rozrusznik/szczotki /3brak dobrego styku na masie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smola123312 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 W dniu 4.08.2021 o 10:42, HOROWITZ napisał: przyczyn może być kilka 1 akumulator 2 rozrusznik/szczotki /3brak dobrego styku na masie. Rozrusznik wyciągałem i sprawdził mi go elektryk, wszystko w porządku z nim. Masa też zrobiona.. Podmienienie Aku i zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 W dniu 10.08.2021 o 20:09, Smola123312 napisał: Rozrusznik wyciągałem i sprawdził mi go elektryk, wszystko w porządku z nim. Masa też zrobiona.. Podmienienie Aku i zobaczę A tak z ciekawości --- co było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.