slr Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Witam serdecznie Jestem nowym użytkownikiem X-Traila i systemu Keyless. Wiem że w kluczyku jest fizyczny kluczyk na wypadek jak nie zadziała bateria w kluczyku. Pytanie moje jest takie jak taka sytuacja nastąpi czy odpalę auto na guziku START normalnie czy niestety trzeba wtedy wymienić baterię i bez tego ani rusz auta? Pod zaślepką na stacyjce oczywiście nic nie ma w sensie standardowej stacyjki na kluczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vahanar Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 ,Akurat ostatnio otwierałem i odpalałem zapasowym kluczem. Drzwi mechanicznie z zamka ok, odpalił ale tak jakby na ostatnim oddechu. jechałem od razu na wymianę baterii. Myślę że wielu z nas zapomina o zapasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slr Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 To napisz od razu jakie to baterie jak rozumiem jeżeli bateria padnięta jest na amen to nie ma jak fizycznym kluczykiem gdzieś odpalić auta? Drzwi się otworzy i zamknie ale bez odpalania auta jak rozumiem. Wymiana baterii i wsio działa już ok tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vahanar Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 tak, wymiana i jest ok na długi czas, A bateria ? podjedż do obojętnie którego zegarmistrza. zrobi to fachowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emjot Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Awaryjnie samochód otwiera się kluczykiem mechanicznym, a żeby go odpalić, trzeba przyłożyć kluczyk do przycisku start i odpalić. Bateria w kluczyku to CR2032 i jak ktoś w życiu raz wymienił dziecku baterie w jakiejś zabawce to i z tym da radę. Są filmy krok po kroku na YouTube. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.