tbodzio Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Mam pytanie odnośnie mojego qq. 1,6 benzyna 120tys. 2011r Jadąc wolno lub bardzo wolno, samochód szarpie, nie gaśnie , silnik pracuje równo ale szarpie. Uczucie jakby był potężny luz na sprzęgle, kołach, nie wiem jak to nazwać. Jadąc ulicą dodając gazu, wszystko jest ok. Na wolnych obrotach ok. Spotkał się może ktoś z tym? Mechanik przypadkowy stwierdził, że dziwnie pływa i może być przyczyną przepustnica, poduszka pod silnikiem, EGR ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Może trzeba zrobić procedurę adaptacji przepustnicy? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tbodzio Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 W dniu 5.08.2021 o 22:39, monkahead napisał: Może trzeba zrobić procedurę adaptacji przepustnicy? Co masz na myśli z adaptacją? sprawdzenie w serwisie? konserwacja, programowanie komputera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Tutaj masz wszystko opisane, może pomóc ale nie musi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Adaptacja raczej wiele nie pomoże ja mam tak samo a adaptacje robiłem w serwisie bo wcześniej świece wymieniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tbodzio Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 "Adaptacja raczej wiele nie pomoże ja mam tak samo" Nic z tym nie robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Nie a najciekawsze w focusie 1.6 Ben tym pierwszej generacji też tak miałem i już się przyzwyczaiłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tbodzio Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 U mnie postępuje usterka. Poleci może ktoś dobrego mechanika w Świętokrzyskim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 O widzisz to może to coś innego bo ja mam cały czas tak samo.Objaw taki jakby za mało paliwa co jakiś czas dostawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.