Jeremi Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Dzień dobry. Posiadam Murano z 51 z silnikiem 2.5dci z 2010 roku. Czy mój samochód posiada fabryczne światła dzienne? Manetka w trybie auto więc powinny świecić swiatła dzienne a nie świecą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Qashqai z 2010 roku ma tryb AUTO ale do zapalania i gaszenia świateł mijania ,fabrycznie nie był wyposażony w światła dzienne. Sprawdź czy masz dzienne czy tylko przeciwmgielne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremi Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Ale ja mam Murano Z51 2.5dci z 2010 roku. Nawet gdy manetka świateł jest na off to swiatla mijania swiecą. Tylko nie wiem dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Masz włączony tzw , tryb Skandynawski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremi Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Tylko po co w tym aucie tryb skandynawski skoro samochód pochodzi z Polskiego salonu. Da się to przeprogramować? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremi Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Czy mógłbyś dać mi swój numer żebym mógł z tobą porozmawiać? Murano kupiłem dwa tygodnie temu i chciałbym czegoś więcej dowiedzieć sie o tym autku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Tryb skandynawski jest po to żeby nie zawracać sobie głowy światłami, masz włączone i koniec. Można to zmienić w "ogarniętym serwisie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.