ramirez8 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Jak w tytule woda po deszczu czy ktoś już kiedyś czyścił kanaliki odpływowe i czy to te w podszybiu gdzieś jakieś wskazówki bym prosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez8 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Sprawdziłem kanaliki od szyberdachu od strony pasażera miałem wrażenie że wężyk był luźny poprawiłem sprawę polałem wodą w kanaliki szyberdachu i niby ok teraz muszę osuszyć dywaniki tylko zastanawia mnie to że tylne dywaniki są bardziej mokre wody jak w akwarium czy może z tyłu podłoga ciut niżej i woda tam bardziej spłynęła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 U mnie była podobnie,wężyk był luźny od szyber dachu i ciekło sobie po słupku,i dodatkowo ciekła szyba bo jakiś warsztat źle wkleił i musiałem wymienić.Traz jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez8 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Już sprawa opanowana auto osuszone po wczorajszych obfitych opadach w aucie sucho ? Ale pierwsze wrażenie ręce opadają? rozbiórka podszybia i słupków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.