Jack78 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 WITAM mam pytanie ,posiadam juke 2013 który był na wymianie skraplacza-chłodnicy w serwisie .Klimatyzacja manualna chłodzi działa ale mam pewne obawy bo cały czas się włańcza i wyłańcza . Działa cyklicznie co 7 sekund.. W srwisie mówią że tak ma być. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 10 godzin temu, Jack78 napisał: Klimatyzacja manualna chłodzi działa ale mam pewne obawy bo cały czas się włańcza i wyłańcza Twoje obawy są w pełni uzasadnione, bo skoro się (cyt) "włańcza i wyłańcza", to ewidentnie coś jest nie tak. Powinna się włączać i wyłączać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Endriu masz racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.