Dedek Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Nie ma w tym dziale zakładki giełda więc wrzucę tutaj, może ktoś skorzysta bo ciężko o części do tego pieca. Po remoncie zostało mi opakowanie OEM Nissan nominał komplet pierścieni tłokowych. Kupiłem je w Courtesyparts w USA. Gdyby ktoś takowych szukał chętnie je odstąpię za tyle ile kupiłem czyli 178$+20$ wysylka w przeliczeniu na PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 W PL sa dostepne za 550 PLN. nawet na allegro sa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedek Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 To przepłaciłem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Courtesyparts jest ogolnie drogi, fakt dużo maja oryginałów, ale jest wiele zamiennikow rownie dobrej jakości. Pewne rzeczy warto miec OEM ale reszta moze byc z zamiennika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.