Lukas0304 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Witam ostatnio zauważyłem że mając nogę na gazie i jak puszczę to słychać takie jak by syknięcie powietrza jadę dodaje gazu puszczam i syknięcie nie wiem od jak dawna bo jak szyby pozamykane to nie słychać miał ktoś coś podobnego Wysłane z mojego MI 8 Lite przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert406 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 To chyba turbo ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas0304 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Auto ma 70 tyś km ostatnio były trasy dłuższe robione czyli by się kończyło Wysłane z mojego MI 8 Lite przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert406 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 U mnie taki syk było słychać od nowości Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rex-er Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Syk słyszany od pierwszego kilometra do 150000 - to oddech ulgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExploRer Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 U mnie po puszczeniu gazu, syk pojawił się po wymianie filtra powietrza. Jak kupiłem tylko turbo było słychać przy dodawaniu gazu. Też ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.