Arego Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Witam serdecznie. Czy któryś z szanownych forumowiczy wymieniał może szybę dachu panoramicznego w Qashqaiu? Jakiś czas temu miałem stosunkowo niewielką stłuczkę (z mojej winy) i w jej wyniku uszkodziłem w/w szybę - najpierw była mała rysa a teraz poszło nieco dalej i noszę się z zamiarem jej wymiany. Był ktoś w podobnej sytuacji i może się podzielić doświadczeniami w tym temacie? Gdzie najlepiej szukać takiej szyby (allegro?), giełdy, może jakaś konkretna strona, czy wiadomo wam o warsztacie który podejmuje się takiej wymiany - zwłaszcza we Wrocławiu bądź okolicach? Bardzo dziękuje i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KJJ Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zamienników nie ma, pozostaje Ci tylko kupno używki na allegro albo nowej oryginalnej w ASO - koszt samej tafli w ASO (bez uszczelek, kleju itp.) to ok. 8000 PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.