klema Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Witam , mam problem z dmuchawą która przy maksymalnej prędkości wydaje dźwięk jakby coś wpadło do dolotu powietrza i dotykało wirnik. Trochę poszukałem i dużo ludzi pisze o uszkodzonym silniku. Problem polega na tym że pomimo kilku godzin poszukiwań nie ma opcji kupienia nowej kompletnej dmuchawy. Są na Ebay używane z Hiszpanii ale nie nowe. Macie jakiś tajna wiedzę gdzie to nabyć drąga kupna ? Na allegro są same silniki do kupienia , ale pomimo tego że wyglądają na zdjęciach tak samo żaden z nich "nie pasuje " do pulsara. Ktoś przerabiał ten problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rex-er Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Miałem tę samą przypadłość. Oddałem do warsztatu i znaleźli na szrocie inny wiatrak z silnikiem. Fakt, najpierw mieli problemy z demontażem, potem z kupnem części (chyba 5 dni auto u nich stało) ale zrobili Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klema Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Demontaż jest do ogarnięcia , problem z kupnem tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinJ Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Na allegro widzialem ostatnio 2 sztuki nawiewu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinJ Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Dmuchawa wymieniona na gwarancji w ASO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.