Adamsky Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Witam Szanowne grono kolegów. Posiadam J10 z roku 2009 z mocno zużytą tapicerka. Doszedłem do wniosku że nie ma co naprawiać i trzeba wymienić. Jak wymieniać to może poszaleć i w skóry. Zastanawiam się czy do mojej J10 da się zamontować z wersji J10 +2. Oczywiście bez trzeciej kanapy bo fizycznie jest za krótka . Jeśli tak czy ma znaczenie rocznik. Czy były jakieś zmiany montażowe w kolejnych latach. Jeśli by nie było to może by się pokusić o montaż z J11. A i jeszcze kwestia wersji angielskiej. Czy można ją montować bez problemu czy musi być wersja europejska. Czy ktoś może się wymienić doświadczeniami w temacie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Tylna kanapa (nie 3 rząd), nie będzie pasować. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamsky Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 To ja wiem kolego że tylna kanapa nie wejdzie. Interesują mnie tylko fotele i kanapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Wejdą tylko przednie fotele, kanapa i 3 rząd nie. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tertes Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 W QQ +2 jest inna kanapa (II rząd) niż w zwykłym QQ i nie bedzie pasować. W sprawie anglika to w przednich siedzeniach fotel ''kierowcy'' (czyli z anglika fotel pasarzera),będzie miał mniej ustawień regulacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EVO_FAN Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Przerabiałem ( próbowałem ) temat, z kolegą z forum mierzyliśmy rozstawy mocowań szyn przednich foteli i sprawa spaliła na panewce... nie pasowało nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamsky Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 2 godziny temu, EVO_FAN napisał: Przerabiałem ( próbowałem ) temat, z kolegą z forum mierzyliśmy rozstawy mocowań szyn przednich foteli i sprawa spaliła na panewce... nie pasowało nic... Czy rozstaw o którym piszesz dotyczy wersji J10 do J11 czy także jest różnica do J10+2 i J10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EVO_FAN Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 W dniu 29.08.2021 o 22:54, Adamsky napisał: Czy rozstaw o którym piszesz dotyczy wersji J10 do J11 czy także jest różnica do J10+2 i J10 Chciałem przełożyć skórę z J11 do J10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamsky Opublikowano 9 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Udało mi się kupić skórzany zestaw wyciągnięty z Anglika do J10. Tylka kanapa oraz poszycie na tylne drzwi zamontowane. Pozostają mi przednie fotele. Fotel pasażera jest w opcji dodatkowej regulacji wysokości siedziska. Będzie to na duży plus. Ale fotel kierowcy będę chciał przełożyć tapicerkę bo nie ma tej regulacji, więc pytanie do was. Czy jest jakiś tutorial jak to zrobić aby nie sper..... Ewentualnie jakieś cenne uwagi. Dodatkowo fotele posiadają grzane maty. Zastanawiam się jak to podłączyć. Czy bezpośrednio pod 12V poprzez przełącznik oraz bezpiecznik czy do tego jest jakieś dedykowany sterownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.