kerimdarg Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Otusz w co dopiero nabytym nissanku kompletny brak oświetlenia kabiny, lampy na drzwiach też nie świecą. Bezpieczniki sprawdzone, są dobre. Żarówki również . Czy ktoś zmagał się z tym problemem, i jak sobie poradził. I nieco inny temat: Czy ktoś z szczęśliwych posiadaczy tego modelu instalował światła do jazdy dziennej, Najbardziej interesuje mnie 2w 1, czyli światła dzienne w kierunkowskazach. Jak tak to jakiego zestawu użył, i czy stanowi to spory problem. Planuje zrobić to sam, bo elektryka kolejka jak do onkologa. Przesiadłem się z fiata, nawyk nie włączania świateł pozostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil1986 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 problem leży w module komfortu trzeba wymienić jeden (wlutować) jeden element nie pamiętam który zapytaj czarek8628 on to u siebie wymieniał . Część kosztuje ok 2-5 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerimdarg Opublikowano 17 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Problem rozwiazany. Sfajczona wiązka biegnąca podsufitką. Koszt: wiązka+2 lampki 100zł(szrot) praca elektryka 200zł PRZETRAWIŁEM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.