Pita Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 1Problem pojawił się w czasie jazdy ,wcześniej normalnie odpalił ,normalnie się zachowywał ,wyjechałem na trasę i przy 80 km/h chciałem przyspieszyć ale pedał gazu nie reagował ,zatrzymałem się i już nie mogłem odpalić ,przy odpaleniu kręci ,odpala na 2 sek tak jakby nie na wszystkich "garach" i gaśnie ,wcześniej sprzątaniem samochód w środku ale nie wiem czy ma to jakiś związek(może jakieś kostki pod fotelami),czasami nie łączyła kamerka cofania , Z góry dzięki za wskazówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pita Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 C.D. problemu Znalazłem kolesia który połączył się z kompem pokładowym w samochodzie i tak : powiedział ze z ABS-em się łączy ,a nie ma komunikacji z silnikiem ,stwierdził ze może to być problem z komunikacją kluczyka z silnikiem i dlatego program też tego nie widzi ,niestety nie mam przy sobie drugiego kluczyka bo jestem na wyjeździe na wiosce w okolicy Buska Zdroju i mam trochę utrudnione działania ,dodam że generalnie samochód odpala i tak jakby go po sekundzie ,dwóch odcinało Może ktoś ma jakieś pomysły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.