Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Problem z odpalenie, qashqai 2010r ,2.0 dci automat

Pita

Rekomendowane odpowiedzi

1Problem pojawił się w czasie jazdy ,wcześniej normalnie odpalił ,normalnie się zachowywał ,wyjechałem na trasę i przy 80 km/h chciałem przyspieszyć ale pedał gazu nie reagował ,zatrzymałem się i już nie mogłem odpalić ,przy odpaleniu kręci ,odpala na 2 sek tak jakby nie na wszystkich "garach" i gaśnie ,wcześniej  sprzątaniem samochód w środku ale nie wiem czy ma to jakiś związek(może jakieś kostki pod fotelami),czasami nie łączyła kamerka cofania ,

Z góry dzięki za wskazówki

C.D.  problemu 

Znalazłem kolesia który połączył się z kompem pokładowym w samochodzie i tak : powiedział ze z ABS-em się łączy ,a nie ma komunikacji z silnikiem ,stwierdził ze może to być problem z komunikacją kluczyka z silnikiem i dlatego program też tego nie widzi ,niestety nie mam przy sobie drugiego kluczyka bo jestem na wyjeździe na wiosce w okolicy Buska Zdroju i mam trochę utrudnione działania ,dodam że generalnie samochód odpala i tak jakby go po sekundzie ,dwóch odcinało

Może ktoś ma jakieś pomysły ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...