rafalp Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Szanowni, moze ktoś się spotkał.. mam problem z nawiewem - otóż dmuchawa chodzi, klima chłodzi, ale z nawiewu ledwo co wieje... wydaje mi się że musiała zablokować sie jakas przegroda , np od przełączania wewn/zewn??? Przy filtrze kabinowym tak wieje ze aż wypchnelo osłonę tego filtra, a dalej nie idzie... wiecie może co się mogło stać? Pozdr Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emjot Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Może specjaliści z serwisu tak założyli filtr kabinowy jak u mnie? Filtr zwinięty w kulkę i wciśnięty do obudowy. Zamiast filtrować, blokował przepływ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalp Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Filtr jest OK, nawet go na chwilę wyjąłem- bez filtra to samo. Podejrzewam że jakaś przegroda się zablokowała- pewnie od regulacji.powietrze z wewn/ zewn...Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalp Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 A żeby było.jeszcze śmieszniej, to teraz działa OK... ale już 2x miałem taki przypadek, więc albo jakiś niekontakt przy silniczkach w systemie, albo chgw..Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.