Pawel78 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Niedzałają wycieraczki przednie, Reszta jest OK.znaczy tylnia i spryskiwacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Przestały działać nagle czy były jakieś symptomy? w j10 często dochodzi do zawilgocenia silniczka od wycieraczek co skutkuje wariacjami wycieraczek albo spaleniem silniczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel78 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Dzałały automatycznie,po dojechaniu na miejsce wyłączyłem zapłon i po około 2mim odpaliłem zpowrotem a wycieraszki nie zadziałały.niebylo żadnych problemów wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Sprawdziłbym bezpieczniki i zobaczył do silniczka na podszybiu .zbiera się tam sporo syfu który trzyma wilgoć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek40 Opublikowano 13 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Miałem też ostatnio problem z wycieraczkami bo działały tylko na najwyższych obrotach albo wcale . Pomogło wymiana silniczka i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.