bajabango Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Dokładnie tak jak w temacie - tempomat uaktywnia się kiedy on chce a nie kiedy ja. Nie mówię tu o sytuacji kiedy prędkość pojazdu jest poniżej 40 km/h, ale powyżej. W jeden dzień włącze go przy 70 km/h a w innym dniu przy tej samej prędkości nie włączy mi się wcale. Wczoraj w ogóle mi się nie włączył, a dzisiaj rano był aktywny. Czy to uszkodzenie taśmy sygnałowej/przycisku czy jakiś błąd w komputerze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Obstawiałbym taśmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawo1973 Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 A oznaczenie w zegarach jak wł tempomat masz normalne czy tylko kreski bo jak nie mozesz wl tempomatu a masz kreski to jakiś błąd silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajabango Opublikowano 3 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 16 godzin temu, mawo1973 napisał: A oznaczenie w zegarach jak wł tempomat masz normalne czy tylko kreski bo jak nie mozesz wl tempomatu a masz kreski to jakiś błąd silnika Jak już się auktywni to działa. Jest aktywny, ja wciskam daną prędkość i jest OK. Potem jak wcisnę sprzęgło albo cancel to się wyłącza, ale aktywny jest nadal i w każdej chwili mogę ustawić zadaną prędkość. Problem jest tylko z uaktywnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawo1973 Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 5 godzin temu, bajabango napisał: Jak już się auktywni to działa. Jest aktywny, ja wciskam daną prędkość i jest OK. Potem jak wcisnę sprzęgło albo cancel to się wyłącza, ale aktywny jest nadal i w każdej chwili mogę ustawić zadaną prędkość. Problem jest tylko z uaktywnieniem. ton jak pisałem masz błąd komputera i musisz jechać żeby podłączyć komputer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajabango Opublikowano 19 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 W dniu 3.09.2021 o 23:05, mawo1973 napisał: ton jak pisałem masz błąd komputera i musisz jechać żeby podłączyć komputer Sam nie wiem, teraz mi się wcale nie chce aktywować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajabango Opublikowano 22 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 No i temat do zamknięia - uszkodzony zwijak. Dałem do regeneracji i już jestem po naprawie. 1100 km przejechane na naprawionym zwijaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.