radekst Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Witam, Nie mam wyświetlanych informacji z komputera pokładowego np. temp., czasu, info o spalaniu itd. w ogóle nie wyświetla się menu ustawień na wyświetlaczu między zegarami. Nie wiem, czy to ma jakiś związek ze sobą, ale nie działają też czujniki parkowania i kamery 360 st. Ma ktoś jakiś pomysł co to mogłoby być czy może spotkał się z podobnym uszkodzeniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Auto po jakimś kataklizmie, powodzi, czy od początku eksploatowane przez Ciebie i wcześniej wymienione przez Ciebie elementy się wyświetlały, po czym znikły? Bez podania bliższych informacji nikt nie będzie wróżył z fusów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekst Opublikowano 6 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Auto przywiezione w takim stanie z zagranicy po małej stłuczce (lewy przedni narożnik). Nie znam jego wcześniejszej historii i nie wiem czy problem z wyświetlaniem wskazań komputera pokładowego występował przed stłuczką czy jest jej skutkiem. Uszkodzone mechanicznie były 2 puszki z przekaźnikami (te, które wiszą przykręcone razem do lewego nadkola), ale to już ogarnąłem (tzn. wymieniłem obudowy i przełożyłem środki) . Poza tym zerwana była wiązka od 2 lewostronnych czujników parkowania i musiałem to połączyć i uzupełnić brakujące czujniki. Może teraz coś więcej mi zasugerujesz... Na pewno będę musiał zrobić diagnostykę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.