dayus Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Dzień dobry, czy mogę spokojnie i bez obaw demontować podsufitkę by dostać się do główki anteny FM? Po ponownym jej montażu nie obwisnie mi? Czy jest klejoną do sufitu? Jakieś rady od Was? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Nie wiem jak jest w K12.Popatrz od strony klapy,jeżeli masz w podsufitce klipsy to wiadomo,że jest na zatrzaskach.Zazwyczaj jest tak,że jest mocowana z tyłu przy klapie i po bokach przez boczki tylnych słupków od bagażnika.Jak to zdemontujesz będziesz miał dostęp do mocowania anteny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasko122 Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Witam Do dostania się do "główki anteny" nie trzeba zdejmować podsufitki! Trzeba zdemontować osłonę prawego słupka przedniej szyby (jest na zatrzaskach ), zdjąć prawą osłonkę p. słoneczną i światło kabinowe. Odchylić podsufitkę i mamy dostęp do gniazda anteny. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikusina Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 A ja polecam tej anteny nie naprawiać i radia żadnego nie słuchać, bo tylko zalewa głowę śmieciami i żyje się z tym gorzej. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.