fxd Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Witam, Na początku witam wszystkich użytkowników PATKA - dołączyłem do Waszego grona w zeszłym tygodniu ;- ) Będę pewnie miał masę pytań ? Pierwsze z nich podczas demontażu schowka nad radiem nie wiem czy jakie części mi odpadły( nie mogłem nic znaleźć ) i schowek po zamontowaniu sie nie trzyma . Pytanie czego tu brakuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mleczko Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Cześć. Nie urwałeś czasem zatrzasków? Pozdrawiamy Ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 8 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 No wlasnie nie wiem . .. bo na necie nie widac tego mocowania : / DLatego pytam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1621 Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 9 godzin temu, fxd napisał: No wlasnie nie wiem . .. bo na necie nie widac tego mocowania : / DLatego pytam . Brakuje Ci metalowych spinek. Takich jak na zdjęciu z mojego schowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 9 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Marcin super super .. . wiec co mam zamowic. Ale to chyba tylko serwis . .?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.