tomanooo1 Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Witam posiadam Nissan Qashqai J10 z 2007 rocznik . Auto ma nawigacje taka że wyświetlacz wygląda tak jakby był wysuwany są stare mapy i nie ma języka polskiego ani w nawigacji ani w komputerze . Jest jakaś możliwość aktualizacji tego czy wymiana całego radia na inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztempel89 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Hej, mam to samo radio i nie potrafię znaleźć zamiennika. Chiny raczej to pominęły. System nawigacyjny oparty w tym modelu jest połączony z odtwarzaczem DVD pod siedzeniem i ciężko o zamianę bez utraty informacji z kompa. Starsze wersje możesz a tej nie. Znalazłem tylko upgrade oema ale nie stać mnie na to. Jakbys coś znalazł daj znać sam bym się pozbył tego ustrojstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Ktoś opisywał, tylko nie pamiętam gdzie, muszę poszukać ,jak to ogarnąć żeby wyświetlało inf .z kompa na niefabrycznej stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztempel89 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Jakby była taka możliwość to wtedy ten wyświetlacz na deskę, który wysyłałeś miałby sens. I dalej myślę że niema pewnie problemu nie do rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztempel89 Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Siema, zdecydowałem sie wymienić przy takiej konsoli na stację GMS 7990 UL w CarAudio Meszynski Katowice. Jak dojdzie do skutku wszystko to powiem czy coś fajnego gościu skleił żeby pomóc ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Czekamy,jak wyjdzie to może inni też skorzystają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi