nepomucen Opublikowano 18 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Hej, Potrzebuję błotnika przedniego od strony kierowcy. Czy orientuje się ktoś czy od 2014 do dziś jest to ta sama część, czy po lifcie zachodziły jakieś zmiany? Jednoznacznej odpowiedzi nie znalazłem, po prostu nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 zadzwon do ASO, ale na allegro widzę ze są opisy typu jak niżej czyli bez ograniczenia roku OBSERWUJ BŁOTNIK LEWY PRAWY PRZÓD X-TRAIL T32 2014- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emjot Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Ten sam przed i po lifcie. Zmiana dotyczyła tylko zderzaka, lamp i grilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nepomucen Opublikowano 20 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 No i bądź tu mądry... Na allegro widzę, że wszystkie wyglądają identycznie. Jest jeden z 2018 roku i nie widać żadnej różnicy. Dzwoniłem do ASO - "może nie pasować", ponoć numer części się zmienił w trakcie lat produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nepomucen Opublikowano 20 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 zostawię dla innych, może komuś w przyszłości pomoże: numer części może być różny, ale część może być identyczna... Rzecz w tym, że producenci zmieniają często numery, żeby utrudnić życie tym, którzy produkują zamienniki. Możliwe, prawie pewne, że ten błotnik jest identyczny od początku T32. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.