ramirez8 Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Wymieniajcie filtry bo u mnie były po 10tys wyglondal fazy lotnej tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Na jakich stacjach tankujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez8 Opublikowano 26 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Nie mam ulubionej ? tyle że LPG jest zasyfionym paliwem i te filtry naprawdę robią robotę i trzeba je wymienić a wrzuciłem taki post tak poglądowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan125 Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 W aucie roboczym mam LPG i warto nawet co 5 tys. km wymieniać samemu koszt ok 15-20 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.