rafal43ch Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Witam Wymieniłem w moim qashqai j11 2019 rok fotele na skórzane i pojawił mi się błąd poduszek. Co jest przyczyną błędu. Kostki elektryczne pasowały. Czy wystarczy samo skasowanie błędu, czy należy coś jeszcze zrobić. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal43ch Opublikowano 29 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystofer Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Rozwiązałeś problem z tym błedem B0028? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Oj,jeżeli wymieniałeś fotele ,to sterownik daje sygnał że poduszka jest elementem którego nie obsługuje twój samochód.Nie wiem,czy da się wpisać consultem tą poduszkę do sterownika,czy przypadkiem nie trzeba wymieniać sterownika,z kodem zbieżnym z poduszkami.Albo wymieniaj poduchy na swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi