Rafa2201 Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Cześć ! Może ktoś spotkał się z sytuacją poniżej i pomoże mi rozwiązać zagadkę. Pacjent Pulsar 1.2 Często po rozgrzaniu auta, Nissan trzyma 1000 obr. Na budziku ... Podłączony został pod komputer i zero błędów ... Nie wzrosło spalanie auta (6.5 -7.0 l), jeździ, kilka dłuższych tras zrobiłem po 500-1000km przebieg auta to 60 tys..u Auto do rozgrzania trzyma standardowa wartość obrotów...pytałem mechanika to może oprogramowanie, może przepustnica lub samo paliwo... Olej filtry i świece wymieniłem. .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Dziwny objaw, bo normalnie to na zimnym są obroty minimalne w granicach 1000, a po rozgrzaniu spadają do ok. 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.