Maciejka89 Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Drodzy, Help. W Nissanie Q 2013 zepsuła sie taśma zwijak. Salon cena zabójcza 1080 zl. Próbowaliśmy zdobyć zamiennik, re wahają sie od 75 zł do 200… ale sic żadny nie pasował, przód niby ok, bo sa te piny, itp. Ale tył zwijaka już nie. Auto, to wersja Accenta i sterowanie radiem i tempomat w kierownicy. Moze ktos cos doradzi zanim trzeba bedzie jak nic nie zadziała udac die serwisu? Dziękuję bardzo za pomoc!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agit11 Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Witam Na zwijaku pisze dokładnie symbol i taki szukaj. Jak ja wymieniałem też na allegro był tylko jeden sprzedawca na kilkunastu który miał ten typ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejka89 Opublikowano 6 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Dzięki wielkie! Szukamy zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agit11 Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Witam A to co pokazałaś na zdjęciu z tego zwijaka się zdejmuje to jest dodatkowy układ to jest czujnik kąta skrętu kierownicy układ który współpracuje z abs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejka89 Opublikowano 8 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 A dzieki byc moze tak, chciałem pokazac ten numer. Wczoraj rozmawiałem z mechanikiem i twiedzi, że skoro wskaźnik poduszki się zapalił i miga, a brak sygnału dźwiękowego to zerwana taśma. Jakkolwiek podpowiedz jak sobie z tym poradzić, by oczywiście naprawić, tez ponieść koszty, ale te blisko 1000 zł z salonu serwis to masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agit11 Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 To nie są numery zwijaka to są numery czujnika skrętu kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejka89 Opublikowano 8 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Ok dzięki wielkie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KJJ Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 W dniu 8.10.2021 o 09:56, Maciejka89 napisał: Jakkolwiek podpowiedz jak sobie z tym poradzić, by oczywiście naprawić, tez ponieść koszty, ale te blisko 1000 zł z salonu serwis to masakra. Hola, hola, jakie tam zaraz ASO ? Półtora roku temu kupowałem (koszt 159 PLN) zwijak w zerd.pl, pisałem wcześniej do nich maila, dobrali właściwy po nr VIN Zamontowany 6.2020, do tej pory śmiga bez problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 (edytowane) Witam, W dniu 8.10.2021 o 09:56, Maciejka89 napisał: Wczoraj rozmawiałem z mechanikiem i twiedzi, że skoro wskaźnik poduszki się zapalił i miga, a brak sygnału dźwiękowego to zerwana taśma. Radzę zmienić mechanika. W aucie mamy tylko jedną poduszkę, że od razu stwierdził uszkodzony zwijak? Skoro kontrolka miga, trzeba wykazować błąd (nie potrzeba komputera) i zobaczyć co będzie dalej. Pozdrawiam. Edytowane 13 Października 2021 przez bhtom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowy Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 W dniu 11.10.2021 o 11:40, KJJ napisał: Hola, hola, jakie tam zaraz ASO ? Półtora roku temu kupowałem (koszt 159 PLN) zwijak w zerd.pl, pisałem wcześniej do nich maila, dobrali właściwy po nr VIN Zamontowany 6.2020, do tej pory śmiga bez problemu. Bardzo dziękuję za pomoc i polecenie zerd.pl! Zamówione, Pan z Zerd profeska, dostarczone i zamontowane. Działa! Dzięki Wszystkim raz jeszcze! Stawiam dobre p…wo na jakimś zjeździe Fanów Nissana Q… jestem tu nowy organizujecie takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KJJ Opublikowano 4 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 W dniu 3.11.2021 o 10:48, Maciejowy napisał: Bardzo dziękuję za pomoc i polecenie zerd.pl! Zamówione, Pan z Zerd profeska, dostarczone i zamontowane. Działa! Dzięki Wszystkim raz jeszcze! Stawiam dobre p…wo na jakimś zjeździe Fanów Nissana Q… jestem tu nowy organizujecie takie? No i fajnie ? Cieszę się, że pomogłem. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi