lutek1337 Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Witajcie. Była małe spotkanie z hakiem w innym aucie w moim QQ. Pytanie co to za chłodnica ta pierwsza? Czy intercooler?1.6 dCi 2012. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Witajcie. Była małe spotkanie z hakiem w innym aucie w moim QQ. Pytanie co to za chłodnica ta pierwsza? Czy intercooler?1.6 dCi 2012. Sent from my iPhone using TapatalkWg mnie ta od klimy jest widoczna od wewnątrz i mniejsza więc ta jest od chłodzenia silnikaWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Ta cienka jest od klimy. Łatwo to sprawdzić - zobacz czy jest przy niej osusacz. Jak wszystko dziala to nie ruszaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek1337 Opublikowano 8 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 A jak to sprawdzić?Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 1 godzinę temu, lutek1337 napisał: A jak to sprawdzić? Sent from my iPhone using Tapatalk Wpisać w google i zobaczyć jak wygląda skraplacz i chłodnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 A jak to sprawdzić?Sent from my iPhone using TapatalkOtwórz maskę i zajrzyj do środka. Powina wisieć od wew coś co wygląda jak 'mniejsza chłodnica" przyczepiona do większej (te większą widać od zew. na twoim zdjęciu) Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 13 godzin temu, lutek1337 napisał: Pytanie co to za chłodnica ta pierwsza? Czy intercooler? Tak, uszkodziłeś intercooler. Za nim jest skraplacz klimatyzacji i jako ostatnia chłodnica wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.