michalg Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Dzien dobry. Mam pytanie dotyczace Nissana Note (drugiej generacji). Jezdzilem kiedys takim modelem i jestem przekonany, ze po wybraniu biegu wstecznego w kabinie slychac bylo "pikanie". (nie, nie chodzi mi o zblizanie sie do przeszkod). Ostatnio w firmie jezdze Note'm - i nie ma tego efektu. Czy mozna go jakos wlaczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Tak, zamontować moduł lub wstawić żarówkę w lampę wsteczną z brzęczkiem zamiast oryginalnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalg Opublikowano 16 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Dobry, to jakis specjalny model W21W trzeba do tego znalezc? Mozna poprosic o wskazanie konkretnie jaka trzeba by kupic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Jak nie ma na rynku to moduł w instalacje lub obok lampy. https://allegro.pl/oferta/sygnal-cofania-ostrzegawczy-12-24v-8908975097 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.