EDCAR Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Witam. Kupiłem Nissana Juke 1.5 dCi 2013r nie działa w nim dmuchawa ogrzewania wnętrza na żadnej prędkości. Sprawdzone bezpieczniki z lewej strony deski rozdzielczej, silnik dmuchawy zdemontowany i po podpięciu pod akumulator również działa. Co może być przyczyną że wentylator nie działa na żadnej prędkości po podłączeniu do instalacji auta. Bardzo proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Może być uszkodzony rezystor nawiewu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDCAR Opublikowano 17 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Gdzie go znajdę bo w okolicach silnika dmuchawy nie mogłem go namierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 2 godziny temu, EDCAR napisał: Gdzie go znajdę bo w okolicach silnika dmuchawy nie mogłem go namierzyć To zależy jaką masz regulację, płynną czy skokową. Albo inaczej, klima manualna czy automatyczna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDCAR Opublikowano 17 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Kolego klimatyzacja automatyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDCAR Opublikowano 17 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 39 minut temu, EDCAR napisał: Kolego klimatyzacja automatyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Więc szukaj takiej kostki w okolicy wentylatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.