dominikzw Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Witam Dzisiaj rano po uruchomieniu samochodu (J11) samochód informuje że na tylnej kanapie za kierowcą są zapięte pasy. Nic na kanapie nie leży, nic nie dociska kanapy, pasy wiadomo że są odpięte. Zgaszenie silnika i ponowne uruchomienie nic nie dało. Nawet jak usiadłem z tyłu i zapiąłem pasy i wysiadłem dalej świeci że są pasy zapięte. Na siedzeniu środkowym i prawym z tyłu wszystko działa prawidłowo. W czym jest problem ??? dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 2 godziny temu, dominikzw napisał: ... po uruchomieniu samochodu (J11) samochód informuje że na tylnej kanapie za kierowcą są zapięte pasy. Nic na kanapie nie leży, nic nie dociska kanapy, pasy wiadomo że są odpięte. 2 godziny temu, dominikzw napisał: ... jak usiadłem z tyłu i zapiąłem pasy i wysiadłem dalej świeci że są pasy zapięte. To w końcu masz sygnalizację, że są zapięte, czy odpięte ? Bo to co napisałeś w 1 i 2 cytacie, to jakieś nieporozumienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominikzw Opublikowano 18 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Informuje ze ciągle są zapięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.