Jareck Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Dobry wieczór. Czy da się ze wzmacniacza subwofera wyprowadzić końcówki RCA żeby podpiąć inny wzmacniacz? Mam murano z51 2.5dci z 2010 roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Ja u siebie tak zrobiłem w z 50 wzięłam sygnał że wzmacniacza org a rzesze sam poprowadziłem to znaczy zasilanie a pobudzenie z zapalniczki co jest w bagażniku włącza się po zapłonie i teraz ładnie łupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareck Opublikowano 5 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Hej. Z którego wzmacniacza wyprowadziłeś sygnał? Podpiąłeś konwerter rca? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Z tego kabla co idzie do org soobw, obciąłem org końcówkę i wyprowadziłem cincze do dodatkowego wzmacniacza i śmiga gdzieś już opisywałem wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareck Opublikowano 8 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Hej. Możesz mi to napisać jaśniej? Bardzo cię proszę. Dzięki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Masz w bagażniku sooba w kole zapasowym i ta wtyczka co jest do niego podpięta obciąłem ja i nie pamiętam pod który kabel się podpielem i do dodatkowego wzmacniacza poprowadziłem cincze i w ten sposób mam dwa wzmacniacze pod osobny soob org jak dla mnie za słaby więc podpielem dodatkowy,pociągnij sobie zasilanie + od Aku masę pod karoserię i pobudzenie od zapalniczki jak już wzmachol będzie podlaczony to puzniej poszukaj jaki kabel daje dźwięk tak ja zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareck Opublikowano 8 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Górne kable we wtyczce idą na głośniki w subie bo są 2 a dolne idą do wtyczki która jest podpięta do suba. Tylko teraz do których podpiąć czincze skoro nie pamiętasz jak to robiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Nie miałem takie wtyczki jak ty tu na zdj tylko ta co jest w bagażniku, wrucę do domu to zrobię zdj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareck Opublikowano 8 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 To jest wzmacniacz z subwofera w bagażniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Aha ja nie miałem żadnego,to sprawdź na którym z .kabli idzie dźwięk z radia i pod niego się podepnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareck Opublikowano 8 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Kable z radia trzeba dolutować przed końcówką mocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareck Opublikowano 9 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Hej. Czy ty podpinałeś konwerter rca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Szczerze to nic nie dawałem i nic nie odlutowywalem wzięłam tylko sygnał z kabla i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareck Opublikowano 9 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Czyli brałeś sygnał z kabli głośnikowych, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Z tego co szedł do sooba od wzmacniacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareck Opublikowano 9 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 I jak ci to gra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareck Opublikowano 9 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Czyli sygnał i tak musiałeś wziąć z kabli głośnikowych. Tylko zamiast konwertera rca kupiłeś same czincze z kabelkami i tak to podłączyłeś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Gra dobrze nawet bardzo dobrze ale to zależy od twojego sooba.mi to wystarcza,radio też zmieniłem na Kenwooda.Tak to podłączyłem jak piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareck Opublikowano 9 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Dzięki,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi