Jano2 Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Witam serdecznie, czy ktoś może ma zamontowany w autoryzowanym serwisie nissana moduł świateł dziennych i wie jaki to model i marka? Może ktoś wie gdzie ten moduł jest umieszczony i jak go ewentualnie deaktywowac? Zdarza się, ze światła mijania mi się włączają dopiero po jakimś czasie od włączenia silnika i ostatnio zdarzyło się, ze nie gasły po wyłączeniu silnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz1405 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 cześć dostałeś jakieś info na temat modułu jak rozwiązałeś problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano2 Opublikowano 23 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Cześć, Podjechałem do elektryka i mi go całkiem sprawnie wymontował. Jak jesteś z okolic Warszawy to mogę podać nadmiar na ten warsztat. Nie było jakoś tanio, ale nie pamiętam dokładnie ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi