milkiway1987 Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Cześć. Mam problem ze stacyjka . Wkładam kluczyk do stacyjki bez problemu. Ale żeby go wyjąć to już trzeba się namęczyć. Coś jakby trzyma. Wyjmuje na siłę i sposobami różnymi. Co to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Psiknij na początek do zamka WD40 lub smaru maszynowego. No i zobacz czy na drugim kluczyku jest tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milkiway1987 Opublikowano 28 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 O drugim kluczyku myślałem i muszę tak zrobić, ale o WD 40 to szczerze nie pomyślałem. To ewidentnie coś trzyma. No ale może w sumie smar puści coś co trzyma. Spróbuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.