patkax1 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Mam opcje kupna x trail 2.0 silnik, 7 os. Wersja. Czy moglabym prosic o jakies opinie, na co zwrocic uwage, jakie sa czeste usterki. Z gory dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wb.sat Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Mam rocznik 2018 rok w tej wersji. Przebieg ok 36 tys km. Zatem dużo nie pomogę. Na pewno dodatkowe fotele to dla dzieci w wieku do 8 lat. Wszechobecne skrzypienie tapicerki i cieniutki lakier to jedyne bolączki jaki stwierdziłem.Auto na gwarancji i wymieniono turbosprężarkę,uszczelnienia klimatyzacji i szynę siedzenia kierowcy to przypadłość tego modelu i występuje przy przebiegu ok 30 tys km. Generalnie jestem zadowolony i polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patkax1 Opublikowano 30 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 No wlasnie nie widzialam za duzo usterek o tym aucie, wiec sie troche napalilam na nie. Dzieki ze sie odezwales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timi1 Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Ja swoim zrobiłem 75 tyś . od marca 2018. Zero awarii i problemów, olej co 15 tyś. i klocki po 65tyś. Poruszam się głównie po mieście i okolicach , raz w miesiącu jakiś dalszy wyjazd. Przy 60 tyś podkręciłem trochę w firmie tuningowej moc ( do 218 KM) nowy program sterownika. Myślę , że jeszcze parę lat z nim się nie rozstanę. Polecam auto szczególnie z tym silnikiem 2.0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patkax1 Opublikowano 11 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Super, dzieki sliczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.