ramirez8 Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Pytanko ktoś wymieniał może podświetlenie zegarów bo coś słabo u mnie podświetla cyfrowe ładnie a tarcze zegarów słabo no i pytanko diody czy żarówki jakby ktoś coś wiedział prosiłbym o odpowiedź ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 11 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 (edytowane) Diody Edytowane 11 Listopada 2021 przez Wesol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez8 Opublikowano 11 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Dzięki sporo roboty z wymianą raczej odpuszczę sobie wymianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jungu Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 (edytowane) Zmień sobie całe tarcze bo te żółte połowy światła nie przepuszczają. Ja zrobiłem sobie całe od zera (druk UV na plexi wyciętej laserem) i byłem mega zadowolony. Zdjęcia wstawiłem w tym wątku (str 12): ps. jak by ktoś chciał to mam te zegary w wersji wektorowej do druku i mogę udostępnić. Edytowane 1 Grudnia 2021 przez jungu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi