damkus2204 Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Panowie to obd bedzie dzialac z apka do murano?? Potrzebuje odczytac bledy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 między innymi z torque powinien działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damkus2204 Opublikowano 13 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Ale ja chce zeby dzialal z cvtz50 22 minuty temu, DINO napisał: między innymi z torque powinien działać Ale czy bedzie dzialac z cvtz50?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 1 godzinę temu, damkus2204 napisał: Ale ja chce zeby dzialal z cvtz50 Ale czy bedzie dzialac z cvtz50?? w opisie programu masz napisane: - Bluetooth or WiFi adapter ELM327 revision 1.5 or lower (functionality might be significantly limited if used with not genuine adapters of revision 2.0+) w ofercie też masz napisane, że to to, nikt za Ciebie tego nie sprawdzi, bo musi mieć murano i kupić ten model ELM-a a znowu 40złociszy to nei majątek do tego masz zwrot chyba 14 dni wspomagany jest też QQ to z ciekawości zassam i zobaczę co jest pieć i czy działa z moim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 2 godziny temu, damkus2204 napisał: Ale czy bedzie dzialac z cvtz50?? Z tym pytaniem do sprzedawcy, a w razie czego masz podstawę do reklamacji / zwrotu. To, czy coś będzie działało z OBD Twojego auta, to ogólnie rzecz biorąc w większości przypadków nie zależy od interfejsu jaki podłączysz do gniazda w aucie, ale od programu jakiego użyjesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 test zrobiony i o dziwo zadziałał starszy kupiony parę lat temu, (czarny na zdjęciu) scriny z połączenia, ogólnie program ma pewnie możliwości ale wszystko płatne, moduł do Nissana koszt, 44złociszy także chyba nawet błędów nie da rady skasować. Jak połączy się z Reksiem to pewnie wykupię, w innym przypadku chyba niekoniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez8 Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Motor data obd coś takiego używam czyta blendy kasuje wykupiłem wtyczkę i działa cvtz50 też wykupiłem i hula za pomocą tej drógiej robiłem adaptację przepustnicy po czyszczeniu do Murano cvtz50 wystarczy a wtyczkę używam taką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.