nori76 Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Prawdopodobnie łożysko amortyzatora, czy ktoś wymieniał? Czy konieczne ściąganie całego mcphersona, czy da się wymienić opuszczając tylko amortyzator? Proszę o informację od kogoś kto wymieniał. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Trzeba wyjąć całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nori76 Opublikowano 16 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Chodzi mi o to, czy jest opcja, jak w fabii, aby ścisnąć sprężynę ściągaczami, odkręcić tłoczysko amora w kielichu, odłączyć drążek stabilizatora i opuścić całą kolumnę o tych parę cm, właśnie no tych parę cennych cm!, co powinno pozwolić wymienić samo łożysko, bo przecież nie jest ono zespolone z poduszką. Wiem, mogę spróbować, ale jak dobrze uczyć się doświadczeniem innych przecież... Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Wyjecie i wstawienie calości dla nie mechanika to max 2h .. nie wiem czy warto sie meczyć. Udać może i się uda..ale po co się meczyć. osobiście nie znam nikogo kto by się chciał meczyć z taką zabawą jak wyjęcie całości to szybka i łatwa praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.